“Φούσκωσε” ποτάμι στη Βιάννο – Παρασύρθηκαν δύο αυτοκίνητα

06/04/2019 | 09:31

Η έντονη βροχόπτωση που έπεσε στη Βιάννο, στην Κρήτη, τα ξημερώματα του Σαββάτου αλλά και κατά τη διάρκεια της νύκτας που πέρασε, είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσει ποτάμι της περιοχής και να παρασύρει δυο αυτοκίνητα.

Ένα αγροτικό 4χ4 και ένα μικρότερο όχημα ήταν σταθμευμένα κοντά στην κοίτη του ποταμού με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να τα παρασύρουν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, κ. Λαγουδάκη, έσπευσε με 2 οχήματα και 4 υπαλλήλους και ξεκίνησαν αμέσως τις προσπάθειες απομάκρυνσης των οχημάτων μέσα από το ποτάμι.

Τελικά αυτό επετεύχθη ενώ ενημερώθηκαν και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ