Αντωνόπουλος και Σύφαντος μαζί…

05/04/2019 | 11:42

Στην πρόσφατη συνάντηση Πελετίδη -Παπαδημάτου που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, οι δύο άνδρες δεν ήσαν μόνοι.

Όπως πληροφορούμαστε τα όσα συζήτησαν παρακολούθησαν και κατέγραψαν ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος και ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδημάτου, δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σύφαντος. Παρών ήταν και ο γυιός του Νίκου Παπαδημάτου, δικηγόρος Ορέστης.

 

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη