Βασιλειάδης από Πάτρα: "Κανένας λόγος ανησυχίας για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες"!

Κανένας λόγος ανησυχία για την μη πραγματοποίηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα, δεν υπάρχει, σύμφωνα με τα όσα τόνισε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός έδωσε το παρών στην συνεδρίαση που έγινε στο Poseidon Palace  στο περιθώριο της κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων με την Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισε: "Ακολουθούνε το πρόγραμμα πιστά και είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διοργάνωσης, καθώς όλα βαίνουν καλώς. Εξ αρχής είχαμε πολλές επιλογές ως προς τα έργα, πάση θυσία όμως δεν θέλαμε τις απευθείας αναθέσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται διαγωνιστική εξέλιξη στο θέμα της Αγυιάς, ώστε σύντομα να μπουν μπουλντόζες. Θέλουμε να κάνουμε καλούς και επιτυχημένους αγώνες. Και όλοι μας πρέπει να προστατέψουμε τους Αγώνες και άρα, και την Πάτρα. Μακριά οι επερχόμενες εκλογές από τους Αγώνες. Ο Δήμος της Πάτρας ακολουθεί το ίδιο με μας και μακάρι να το κάνει μέχρι τέλους».

Η συνεδρίαση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τον σχεδιασμό των αγώνων και θα καθορίσει τις νέες αλλαγές που αναμένεται να υπάρξουν από την στιγμή που ορισμένα πράγματα δεν έχουν προχωρήσει με βάση το αρχικό πλάνο.

Τα μέλη της ΔΕΜΑ θα ενημερωθούν για την πορεία προετοιμασίας των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, θα επισκεφτούν τις τοποθεσίες που θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα και θα παρακαθήσουν σε επίσημα γεύματα που θα παραθέσουν προς τιμήν του Προέδρου της ΔΕΜΑ κ.Amar Addadi και των μελών της ΔΕΜΑ, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Φώτης Σαραντόπουλος.

Εξάλλου, η Επιτροπή Εργασίας της ΔΕΜΑ θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη λεπτομερή επιθεώρηση των πεπραγμένων της Ο.Ε. και θα αξιολογήσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί αναφορικά με την προετοιμασία των Αγώνων.

Διαβάστε επίσης