Κατερίνα Καινούργιου: Κατηγορήθηκα για ρατσισμό, μου είπαν να πεθάνεις

«Παρόλο που μιλάω σωστά ελληνικά, κάτι μπορεί να χειρίστηκα λάθος» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τις επιθέσεις που δέχτηκε αλλά και τις κατηγορίες ότι είναι ρατσίστρια, λόγω των σχολίων που έκανε μέσα από την εκπομπή της, «Ευτυχείτε» για το κορεάτικο συγκρότημα BTS, αλλά και για την Κέιτλιν Τζένερ των Καρντάσιαν, που επισκέφτηκε πρόσφατα τη χώρα μας.

«Ήμουν σοκαρισμένη από όλες αυτές τις ιστορίες, γι’ αυτό δεν έχω μιλήσει. Βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη. Δεν γνώριζα ένα συγκρότημα και γενικότερα έχω κατηγορηθεί εγώ για ρατσισμό; Μπορείς να με κατηγορήσεις για χίλια δυο, αλλά για ρατσισμό ποτέ. Και όσοι με γνωρίζουν καλά και μέσα από τις εκπομπές, σε καμία περίπτωση», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Παίξαμε ένα συγκρότημα που δεν ήξερα. Είπα την άποψή μου για κάποιες εικόνες που είδα και βγήκα ξαφνικά ρατσίστρια και δέχτηκα ένα bullying τρομερό. “Να πεθάνεις, να πάθεις, να σε κάνουν, να σε φάνε, να σε θάψουν”, ένας φανατισμός. Σχολιάστηκα για ρατσισμό και με άλλα περιστατικά που έγιναν στη συνέχεια που δεν είχα καμία τέτοια θέληση, σε καμία περίπτωση. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ… Ποτέ δεν έχω εκφραστεί ρατσιστικά. Παρόλο που μιλάω σωστά ελληνικά, κάτι μπορεί να χειρίστηκα λάθος. Αλλά προς Θεού, δεν ήθελα να θίξω κανέναν».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης