Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι - Πώς θα γίνει ευκολότερη για τον ασθενή

Η οξυγονοθεραπεία βοηθάει τον ασθενή που πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα να έχει την κατάλληλη παροχή οξυγόνου, ώστε να μην επηρεάζεται από επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν. Με την συνεχή χρήση οξυγόνου πολλοί ασθενείς νιώθουν πιο ευεργετικοί και κινητικοί και κατά τη διάρκεια του ύπνου που εκεί προκαλείται αποφρακτική άπνοια βελτιώνεται σημαντικά η αναπνοή τους, με αποτέλεσμα ο ύπνος τους να γίνεται ποιοτικότερος και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα να είναι τα βέλτιστα. Οξυγονοθεραπεία και χρήση από ειδικές μάσκες bipap & cpap μπορεί να γίνει στις παθήσεις της βρογχίτιδας, στο εμφύσημα, στις καρδιακές παθήσεις ή στην χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όπου ο ασθενής μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις φιάλες ιατρικού οξυγόνου.

Γιατί είναι απαραίτητη η οξυγονοθεραπεία;

ο ασθενής κοιμάται καλύτερα
ο αιματοκρίτης σταθεροποιείται
η πνευμονική αγγειακή πίεση μειώνεται
βελτιώνεται σημαντικά η αντοχή στην άσκηση που παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή ενός ασθενούς με αναπνευστικό πρόβλημα
οι λειτουργίες του εγκεφάλου διεξάγονται ευκολότερα
μεγαλώνει το προσδόκιμο επιβίωσης

Τι μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία ANG Medicals;

Η στοματορινική μάσκα Cpap Resmed AirFit F20 είναι ένας από τους πιο εξειδικευμένους και κατάλληλους τρόπους για την καλύτερη αναπνοή και εισπνοή σε ασθενείς που υποφέρουν από άπνοιες. Η μάσκα προσφέρει ιδανική στεγανοποίηση τόσο σε χαμηλές όσο και υψηλές πιέσεις. Μπορείτε να την βρείτε σε μπλε και ροζ, όπως επίσης και σε διάφορα μεγέθη για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο.

Αν από την άλλη χρειάζεστε φιάλες οξυγόνου, μπορείτε να βρείτε από την μεγάλη ποικιλία το ολοκληρωμένο σετ σε πολλά μεγέθη φιάλης με κλείστρο – στρόφιγγα. Βρείτε εδώ το σετ φιάλης 2/3/5/10/16 ltr.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά ή ενοικίαση προϊόντων, κάντε κλικ στο ang-medicals.gr για να μπείτε στην μεγάλη ποικιλία της ANG Medicals!