Κυτταρίτιδα και ακμή – Αντιμετωπίστε τα άμεσα και εύκολα!

Η κυτταρίτιδα και η ακμή είναι φαινόμενα, τα οποία είναι αναπόφευκτα για ένα πολύ μεγάλο πλήθος γυναικών. Και τα δύο καθορίζουν κατά πολύ την εξωτερική εικόνα και είναι ένα μόνιμο «πρόβλημα», αφού πολλές φορές οι απλοί τρόποι αντιμετώπισής τους δεν είναι αρκετοί για το αποτέλεσμα που θέλει η κάθε μία γυναίκα για τον εαυτό της.

Αντίο κυτταρίτιδα


Εκτός από τις κρέμες, το μασάζ ή διάφορα άλλα σκευάσματα που μπορεί να παίρνετε μπορείτε να κάνετε κάτι πιο δραστικό, όπως είναι οι θεραπείες που σας προτείνει το κέντρο Medical Anti-Aging.

Η Mesotherapy CAFFEINE αντιμετωπίζει δραστικά την λιποδυστροφία στις περιοχές της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών μέσω της καφεΐνης, η οποία είναι ένας ενισχυμένος λιποτροπικός παράγοντας που επιταχύνει την μεταβολική δραστηριότητα του οργανισμού και καίει το πλεονάζον λίπος.

Παράλληλα με την μεσοθεραπεία καφεΐνης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε θεραπείες που στοχεύουν πρωτίστως στην αποτελεσματική καταπολέμηση κυτταρίτιδας και έπειτα στην αντιγήρανση, έχοντας σαν τελικό αποτέλεσμα 2 σε 1.

Αποτελεσματική θεραπεία για ουλές ακμής
Αν έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ με την ακμή, τότε πρέπει να περάσετε σε πιο δραστικά μέτρα. Το Fractional Plasma είναι μία μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης και αντιμετώπιση ακμής προσώπου που στοχεύει στην αποκατάσταση του δέρματος. Ουσιαστικά πρόκειται για μία θεραπεία εφάμιλλη του χημικού peeling. Ενεργοποιείται ο μηχανισμός κολλαγόνου και το δέρμα αναζωογονείται με φυσικό τρόπο.

Συχνή συνθήκη είναι ο δερματολογικός καθαρισμός, ο οποίος είναι πολύ ευεργετικός για τις φλεγμονές, τους φραγμένους πόρους και την συσσώρευση των νεκρών κυττάρων στην επιδερμίδα. Ο καθαρισμός αυτός θα βοηθήσει το δέρμα σας να αναπνεύσει και να αναπτύξει μία πολύ καλή άμυνα για τις εξωτερικές συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν το δέρμα σας.

Βρείτε όλες τις θεραπείες στο medicalantiagingcenter.gr. Κλείστε ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό για να πραγματοποιήσετε όλες τις θεραπείες που χρειάζεστε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ