2+1 επιλογές από ανοιξιάτικα outfit που φοράνε όλοι οι κομψοί άνδρες

Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι αποκτήστε ένα νέο στυλ, μοντέρνο, άνετο και πολύ κομψό! Για κάθε άνδρα που θέλει λοιπόν να προσαρμόσει το ντύσιμό του στις νέες συνθήκες του καιρού και της εποχής, το ηλεκτρονικό κατάστημα Status σας προτείνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές από ανδρικά επώνυμα ρούχα, διαχρονικού στυλ και τέλειας ποιότητας.

Polo κοντομάνικα

Ένα κλασικό polo στο navy blue είναι σίγουρα η πρώτη σας επιλογή τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα t-shirt που πραγματικά μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε παντελόνι (τζιν, chinos). Αποκτήστε το με ένα κλικ, με δωρεάν μεταφορικά. 100% βαμβάκι.

Φούτερ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία, όπωςανδρικά φούτερ Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger και πολλά άλλα brands. Με κουκούλα, πολύ καλή εφαρμογή, ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα και prints με το επίσημο brand!

Ανδρικά παντελόνια

Ανάμεσα στα ανδρικά παντελόνια δεν μπορούν να λείπουν τα τζιν και τα chinos. Επιλέξτε ένα επώνυμο παντελόνι τζιν της Pepe σε slim fit με ξεβαμμένο μοτίβο, που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε t-shirt και να σας χαρίσει ανεπανάληπτη άνεση όλες τις εποχές του χρόνου.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το ανδρικό chinos παντελόνι σε χακί από την Pepe από σύνθεση COTTON-ELASTANE.

Επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Status κάθε ανδρικό ρούχο που μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας, αποκλειστικά από επώνυμα brands που προτιμώνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μπείτε στο online κατάστημα Status για να βρείτε τα πιο ποιοτικά και κομψά ρούχα, σε προσφορές!

Διαβάστε επίσης