Νερό στο κρασί τους "βάζουν" Πετρόπουλος - Πολάκης

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

Η δέσμευση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας",εντός των επόμενων ημερών, φαίνεται πως οδηγεί στην εξομάλυνση των σχέσεων με τον Πρόεδρο του Σωματείου "Ιπποκράτης" Κώστα Πετρόπουλο.

Σε επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες, συμφώνησαν ενόψει και των εκλογών να χαμηλώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ:

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση,έστω και τώρα, πιθανά λόγω των εκλογών,δόθηκαν κάποιες από τις πολυαναμενόμενες λύσεις.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιπποκράτης, Κώστας Πετρόπουλος, ανταποκρινόμενος στην τηλεφωνική έκκληση του Αν. Υπ. Υγείας, του Κου Πολάκη αποστέλλει  ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 1/4/19,Το σχέδιο της τροπολογίας, αυτό που χρειάζεται και που για 11 ολόκληρους μήνες, δεν κατέστη δυνατόν να διατυπώσει σωστά το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να δοθεί επιτέλους τέλος στη σχετική ταλαιπωρία του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας "Ο Αγ. Ανδρέας".

 Μετά απ' αυτό, ο Κος Πολάκης δεσμεύτηκε, στον Πρόεδρο του Σωματείου μας, ότι εντός των ημερών θα ορίσει επιτέλους και το Δ.Σ του Νοσοκομείου, πού εκκρεμεί και δεν υφίσταται για 11 ολόκληρους μήνες, εφόσον βεβαίως  στείλει τις σχετικές προτάσεις συγκρότησής του.

Τέλος και οι δύο συμφώνησαν, μετά τα προαναφερόμενα και εν όψει των  εκλογών, να χαμηλώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Τα παραπάνω δεν είναι τίποτε άλλο από το πρωταπριλιάτικο ψέμα που "σκαρφίστηκε" ο κ. Πετρόπουλος, για να ευχηθεί καλό μήνα!

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ