Ιάσονας Φωτήλας: Το πρόγραμμα της ΝΔ για την υγεία είναι ρεαλιστικό και δίνει λύσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Από τους κύριους στυλοβάτες του προγράμματος υγείας της Νέας Δημοκρατίας είναι ο βουλευτής Αχαϊας Ιάσονας Φωτήλας.

Ο αναπληρωτής τομεάρχης υγείας του κόμματος, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου , στην Πάτρα, μαζί με τον τομεάρχη, βουλευτή Επικρατείας Βασίλη Οικονόμου,  πριν ετοιμαστεί το πρόγραμμα «όργωσαν» ολόκληρη την χώρα επισκεπτόμενοι νοσοκομεία, κέντρα υγείας και δομές υγείας, για να δουν ιδίοις όμμασι  τα προβλήματα και να τα καταγράψουν.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: Εχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις μας και το επόμενο διάστημα. Εχουμε επισκεφτεί 90 δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές δομές υγείας και συνομιλούμε με όλους τους ανθρώπους του χώρου για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν. Αυτό το κάνουμε για δυο βασικούς λόγους. Καταρχήν για συμβολικούς λόγους, προκειμένου να αναδείξουμε την σημασία και τη δυναμική που έχει ο τομέας της Υγείας για τη Νέα Δημοκρατία και ακολούθως και για πρακτικούς, για να δούμε ποια ακριβώς προβλήματα υπάρχουν και ποιες λύσεις μπορούν να δοθούν σε αυτά.

Το δεύτερο στάδιο των κινήσεών μας αφορά την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης για την Υγεία, σε όλους τους εμπλεκόμενους. Και το τρίτο στάδιο έχει να κάνει με την άμεση εφαρμογή του εν λόγω σχεδίου, το οποίο πρόκειται να φέρει επανάσταση και τα πάνω-κάτω στη Δημόσια Υγεία.

 

 

Διαβάστε επίσης