Σαράντα μέρες χωρίς τον Εύζωνά μας !

Σήμερα το μνημόσυνο του Σπύρου Χρ. Θωμά

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από την τραγική ημέρα που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή ο 25χρονος Πατρινός Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς Σπύρος Χρ. Θωμάς, ο οποίος συγκλόνισε την οικογένειά του, την Πάτρα, αλλά και το πανελλήνιο.

Σήμερα στις 9:30 το πρωί, θα τελεστεί το αρχιερατικό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών, στο οποίο θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Οι γονείς του Χρήστος και Νίκη, ο αδελφός του Χρήστος, στενοί συγγενείς και φίλοι θα τιμήσουν τη μνήμη του παλικαριού που άφησε ξαφνικά και απροσδόκητα την τελευταία του πνοή, την ώρα που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Προεδρική Φρουρά.

Ο Σπύρος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των στρατιωτών, την ώρα που είχε κληθεί για να δώσει το «παρών» στο βραδινό προσκλητήριο, την Πέμπτη 21-02-2019.

Στην κηδεία του 25χρονου Εύζωνα «έσπασαν» καρδιές» ενώ ανήμερα της 25ης Μαρτίου φίλος του παρήλασε στην Αθήνα φορώντας τη φουστανέλα του. Ο πόνος για την οικογένειά του, για τους φίλους του, για συγγενείς και γνωστούς παραμένει αβάσταχτος καθώς έχασαν το λατρεμένο τους παλικάρι, ένα παιδί με λαμπρό μέλλον.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ