Super League, Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: Βλέπει παραμονή με δύο γκολάρες!

Βάσεις παραμονής, τουλάχιστον μέσω του μπαράζ, έβαλε σήμερα ο ΠΑΣ, ο οποίος παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 50', βρήκε δύο φορές δίχτυα στη Λιβαδειά, αμφότερες με εξαιρετικό τρόπο, κέρδισε 2-0 τους Βοιωτούς και ανάσανε. Τη στιγμή που οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον με το 1,5 πόδι στη δεύτερη κατηγορία, κυρίως αν ισχύσει η αναδιάρθρωση. 

Ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε τον Μπάγιτς στο τέρμα, τους Τσαμπούρη, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Παντελιάδη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ζησόπουλο, Μητρόπουλο στον άξονα, τον Στανόγεβιτς «οργανωτή», τους Νανγκίς, Γιακουμάκη στα άκρα και τον Μαρκόβσκι στο «κεφάλι». 

Ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε με τον Ν. Μιχαήλ κάτω από τα γκολπόστ, τους Αλ. Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Κάργα στα στόπερ, τον Σεργκελασβίλι αριστερό μπακ, τον Μπουκουβάλα δεξιό, τους Κάστρο, Πάντελιτς, Νικολιά στον άξονα και τους Παμλίδη, Αθανασιάδη επιθετικό δίδυμο. 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ακριβώς όπως... αναμένονταν, με γνώμονα την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Εκατέρωθεν δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, ο ΠΑΣ είχε μία Α κατοχή μπάλας, αλλά ως εκεί. Δεν είναι τυχαίο πως ο Πετράκης στο ημίωρο άλλαξε το σύστημα σε 3-4-3 μήπως και δώσει πνοή στην ομάδα του, ενώ και δύο φάσεις του 45λεπτου, αμφότερες των φιλοξενουμένων, προήλθαν από «καθαρά» ατομικά λάθη των γηπεδούχων. Η πρώτη στο 15' όταν ο Ρεκιασβίλι έχασε την μπάλα από τον Αθανασιάδη, μπήκε στην περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ και η άλλη στο 42', όταν ο Μπάγιτς έκανε κακό διώξιμο, ο Κάστρο σούταρε, αλλά ο Παντελιάδης απομάκρυνε τον κίνδυνο. 

Στο 45' ακυρώθηκε γκολ του Μαρκόβσκι, σε μία φάση που σηκώνει πολύ κουβέντα και όλα συγκλίνουν πως κακώς δεν μέτρησε. Αρχικά ο ρέφερι Σιδηρόπουλος έδειξε σέντρα, μετά όμως καταλόγισε φάουλ του Σέρβου φορ (οφ σάιντ δεν υπήρχε), που πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει.

Διαβάστε επίσης