ΝΔ: Η Σπυράκη παρέδωσε τη σκυτάλη στη Σοφία Ζαχαράκη

29/03/2019 | 18:34

Παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε η αλλαγή σκυτάλης της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος από τη Μαρία Σπυράκη, που θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στην ευρωβουλή στη Σοφία Ζαχαράκη, μέχρι πρότινος αναπληρώτρια εκπρόσωπο. 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε την κυρία Σπυράκη, χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία τους «άψογη», ενώ ευχήθηκε «καλή αρχή και καλή δύναμη» στη νέα εκπρόσωπο Τύπου, Σοφία Ζαχαράκη. 

«Θέλω να ευχαριστήσω την @MariaSpyraki για την άψογη συνεργασία και να ευχηθώ στη νέα εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ @sofiazacharaki καλή αρχή και καλή δύναμη. Η Σοφία είναι μία νέα γυναίκα που δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει και στα νέα της καθήκοντα», έγραψε στο twitter. 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας