Πάτρα: Επίθεση Κατσανιώτη σε Βασιλειάδη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

«Η Πάτρα δεν θα συγχωρήσει τα παιχνιδάκια του Κ. Βασιλειάδη και τα ψέματα του Κ. Τσίπρα»

«Ενώ κατά κοινή ομολογία, ο χρόνος που απομένει μέχρι την έναρξη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων είναι ελάχιστος, εντούτοις η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός, όχι μόνο δεν ξεκαθαρίζουν το τοπίο και τις προθέσεις τους, αλλά διαρκώς κρύβονται από τη Βουλή και τις ευθύνες που ανέλαβαν έναντι της Πάτρας» σημειώνει ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, μετά την ακύρωση της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει προς τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη και επρόκειτο να συζητηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στη Βουλή.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός αποφεύγουν να βρεθούν στη Βουλή και να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ακόμα εκκρεμεί απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο κ. Κατσανιώτης από τις 9 Ιανουαρίου και η οποία ώθησε τον βουλευτή να επανέλθει με επίκαιρη ερώτηση, ζητώντας μεταξύ άλλων να κατατεθεί και το masterplan της διοργάνωσης.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο κ. Κατσανιώτης υπογραμμίζει:

«Επί ενάμισι περίπου χρόνο, ο κ. Βασιλειάδης λέει μόνο λόγια. Επί ενάμισι χρόνο, η Πάτρα ακούει μόνο υποσχέσεις, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και το μόνο έργο για τους Παράκτιους είναι οι παραιτήσεις στελεχών της οργανωτικής επιτροπής! Και ενώ οι μήνες περνούν και οι Αγώνες πλησιάζουν, καμία προετοιμασία. Όλα βρίσκονται στον αέρα. Όταν οι φήμες ήθελαν τον κ. Βασιλειάδη υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα ήταν λαλίστατος. Μέχρι και στο Αίγιο έκανε περιοδεία και έταζε μερίδιο στην διοργάνωση των αγώνων . Τώρα κρύβεται. Αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στη Βουλή και στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά οι ερωτήσεις παραμένουν. Ποια έργα θα γίνουν στο παλιό κολυμβητήριο της Αγυιάς; Ποια μόνιμα έργα θα μείνουν στη πόλη ; Τι λέει η περιφέρεια για την καθυστέρηση; Η καταρρέουσα κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και ο υφυπουργός καλοχαιρέτας, ας μην μας παίρνουν για ιθαγενείς στην Πάτρα…»

 

Ακολουθούν σύνδεσμοι με τις ερωτήσεις

1.https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e...

2.https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e...

3.https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e...

Διαβάστε επίσης