Αθηνά Τραχήλη: Η Πατρών - Πύργου θα γίνει απ’ τη Νέα Δημοκρατία

δήλωση της πολιτευτού Αχαΐας της Ν.Δ

Η άρση της εξόφθαλμης αδικίας σε βάρος της Δυτικής Αχαΐας αλλά και ολόκληρης της Ηλείας, με την μεγάλη εκκρεμότητα της ανακατασκευής της Πατρών-Πύργου, εντάσσεται στις βασικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας. Το έργο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε δεκάδες φορές αλλά ουδέποτε έβαλε σε τροχιά πραγματικής υλοποίησης θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί απ’ την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό επεσήμανε η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη σε δηλώσεις της με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος στον τομέα των υποδομών. Η κ. Τραχήλη υπογράμμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν απόλυτα σαφής στην ομιλία του θέτοντας στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας τόσο την ανακατασκευή της Πατρών –Πύργου όσο και το εξίσου μεγάλης σπουδαιότητας έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Ρίου με το νέο λιμάνι της Πάτρας.

«Όλα αυτά δείχνουν στην πράξη το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη για την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα αλλά και την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας ν’ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με άξονα ένα πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα σ’ όλους τους τομείς κυβερνητικού έργου», σημείωσε η κ. Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι «οι παρεμβάσεις που θα δρομολογήσει η Νέα Δημοκρατία στα δίκτυα υποδομών της χώρας θα έχει άμεσο και μετρήσιμο αποτέλεσμα στην αύξηση του ΑΕΠ κατά δυο ποσοστιαίες μονάδες».

Η κ. Τραχήλη αναφορά έκανε και σε δυο ακόμη έργα στη Δυτική Ελλάδα, την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και την ολοκλήρωση της Αμβρακίας, έργα που επίσης έχουν ενταχθεί στη δέσμη των πρώτων επιλογών της Νέας Δημοκρατίας μετά τις επόμενες εκλογές.        

Διαβάστε επίσης