Αποστολάκης για την παρενόχληση του ελικοπτέρου του Τσίπρα: ” Ήταν “χοντρή πατάτα” των Τούρκων”

28/03/2019 | 09:35

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης για να κάνει παρέμβαση στον ΟΗΕ. Ο υπουργός, μιλώντας στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τόνισε ότι η Ελλάδα κάνει τιτάνιες προσπάθειες να κρατήσει τις ισορροπίες στην περιοχή και να μην ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Ανησυχούμε για την πρόκληση ενός ατυχήματος το οποίο θα έχει ανεξέλεγκτες εξελίξεις, όπου μπορεί να προκληθεί μια κλιμάκωση” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αποστολάκης.

Σε ερώτηση του ΑΝΤ1 για την παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Πρωθυπουργό, σημείωσε: “Ενώ προσπαθούμε να πέσει η ένταση αυτές οι ενέργειες δεν είναι προς αυτήν την κατεύθυνση… η ενέργεια αυτή είχε έναν συμβολισμό και ήταν μια χοντρή πατάτα, προσπάθησαν οι Τούρκοι να το ανασκευάσουν λέγοντας ότι δεν έκαναν παραβίαση, ότι αυτοί ήταν εκεί και αυτό είναι ένα άλλο κακό μήνυμα, να δημιουργούν ένα κατεστημένο με τις ενέργειές τους”.

Πηγή: enikos.gr

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες