Τάσος Πετρόπουλος: Ουδέποτε δήλωσα ότι θα καταβληθεί Δώρο Πάσχα

μετά το «άδειασμα» από Μαξίμου και Τσακαλώτο

«Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους», είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος.

«Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνει» διευκρίνισε ο κ. Πετρόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 σχετικά με το θέμα αυτό: «Ακούγεται και λένε πολλά ότι θα δώσουμε εκτάκτως ένα επίδομα, διότι υπάρχει ένα μέρος που μπορούμε να δώσουμε. Αυτές είναι αποφάσεις που σχεδιάζονται κεντρικά και ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντίδραση από το Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομικών. Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, δήλωσε στους δημοσιογράφους, φανερά εκνευρισμένος: «Πρώτη φορά το ακούω! Ρωτήστε τον κ. Πετρόπουλο».

Αλλά και το υπουργείο Εργασίας διέψευσε τον υφυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Εργασίας υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη.

Το Μέγαρο Μαξίμου, στο ίδιο μήκος κύματος, διέψευσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, διαρρέοντας ότι «δεν υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός».

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης