ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Το Σάββατο η έναρξη του παιδικού θεατρικού εργαστηρίου

29/03/2019 | 08:17

«Παραμυθομαγειρέματα!», λέγεται η δράση από το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας που ξεκινά το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 17.00 το απόγευμα.

Ένα αντιρατσιστικό παραμύθι, με θέμα το δικαίωμα στη διαφορετικότητα που μιλά στην καρδιά μας

Για παιδιά 5 – 9 ετών.

Ταξιδεύοντας στη χώρα με τους παράξενους ανθρώπους ανακαλύψαμε πως η ζωή γινόταν κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολη για τον Πορφύριο…Από τη δουλειά του τον έδιωξαν γιατί ήταν διαφορετικός. Από τα μαγαζιά τον έδιωχναν γιατί ήταν διαφορετικός.

Στις συγκοινωνίες δεν τον δέχονταν γιατί ήταν διαφορετικός. Οι φίλοι του έπαψαν να τον κάνουν παρέα γιατί… ντρέπονταν που ήταν διαφορετικός.

Κι αυτός ρωτούσε τον εαυτό του: Τώρα πρόσεξαν ότι είμαι διαφορετικός; Πρέπει να γίνω ένας ίδιος μες στους ίδιους;

Ένα αντιρατσιστικό παραμύθι, με θέμα το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, που μιλά στην καρδιά μας.

Ελάτε να «παραμυθομαγειρέψουμε» με σκεύη τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα, με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχε-διασμούς, τις δραματοποιήσεις και…με συνταγή ένα παραμύθι γεμάτο νοήματα και νοστιμιά!

Δηλώσεις συμμετοχής- Πληροφορίες:

Θεατρικό Εργαστήρι: 2614 014979, 698 3346612 (κ. Κ. Περλέγκα).

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ