36χρονος Πατρινός, πέθανε μετά από επέμβαση για απώλεια βάρους- Ξεσπά η σύντροφός του- Στις 9 Απριλίου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση- ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την σύντροφο του, με την οποία μετρούσαν κάπου μια δεκαετία ευτυχισμένης σχέσης. Ήθελε να σταθεί όμορφος ως γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του, αλλά η επιθυμία του αυτή του στοίχισε τελικά την ζωή. Ο λόγος για έναν 36χρονο υπάλληλο του Δήμου Πάτρας, ο οποίος «έσβησε» τον Μάιο του 2014, ύστερα από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκε προκειμένου να χάσει γρήγορα κιλά.

Μία από αυτές, μάλιστα, ήταν πολύ επικίνδυνη και ο 36χρονος την έκανε, αφού εξαπατήθηκε από τους γιατρούς, παρόλο που μπορούσε να αποφύγει. Έπειτα, άρχισαν οι σοβαρές επιπλοκές. Έχανε βάρος ανεξέλεγκτα, δεν μπορούσε να τραφεί κανονικά και πάθαινε αναρρόφηση υγρών. Υποβλήθηκε σε δύο ακόμη επανορθωτικές επεμβάσεις, που όμως, τελικά δεν τον βοήθησαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του άδικα.

Στις 9 Απριλίου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση, παρά την πρωτόδικη αθώωση του γιατρού. Ο εισαγγελέας εφετών έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής και η υπόθεση θα αναβιώσει ξανά στο δικαστήριο. Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η σύντροφος του θύματος και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

 

Tlife.gr