Βιαστικό μωρό γεννήθηκε μέσα σε ταξί - ΒΙΝΤΕΟ

στο κέντρο της Αθήνας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έζησε οδηγός ταξί αλλά και περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας, αφού εγκυμονούσα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου

Συγκεκριμένα, μια ετοιμόγεννη γυναίκα επιβιβάστηκε σε ταξί με σκοπό να μεταφερθεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει όμως, το ανυπόμονο μωρό της δεν ήθελε να περιμένει και πολύ και αφέθηκε στα χέρια του ταξιτζή που σε ρόλο μαιευτήρα βοήθησε την εγκυμονούσα.

Το απρόοπτο περιστατικό συνέβη στην οδό Ακαδημίας με τον άνδρα οδηγό μαζί με την κουνιάδα της εγκύου να βοηθούν στη γέννα και να κόβουν ακόμη και τον ομφάλιο λώρο. Το μωράκι γεννήθηκε και χαίρει άκρας υγείας ενώ είναι κοριτσάκι. Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αφού το ασθενοφόρο άργησε να βρεθεί στον τόπο της γέννας.

Και κάπως έτσι, ο ταξιτζής κατέβηκε, άνοιξε την πίσω πόρτα και βοήθησε την μητέρα. Με την βοήθεια της κουνιάδας της, έκοψαν τον ομφάλιο λώρο του μωρού και περίμεναν να έρθει το ασθενοφόρο. Τελικά, η μαμά και το υγιέστατο κοριτσάκι της μεταφέρθηκαν με περιπολικό στο νοσοκομείο αφού το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης