Πρόβλημα στο λογισμικό προκαλεί ακυρώσεις πτήσεων της Lufthansa

25/03/2019 | 14:37

Περισσότερες από 45 πτήσεις από τη Φρανκφούρτη ακύρωσε σήμερα η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa, εξαιτίας του συνεχιζόμενου προβλήματος στο λογισμικό του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας (DFS) που επηρεάζει τις πτήσεις στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τις ακυρώσεις πτήσεων έχουν επηρεαστεί τουλάχιστον 4.500 επιβάτες, για τους οποίους η εταιρία αναζητεί, όπως ανακοίνωσε, εναλλακτικές λύσεις και συνιστά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της.

Το πρόβλημα στο λογισμικό πλήττει εδώ και λίγες ημέρες τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, της Κολωνίας/Βόννης, της Στουτγάρδης και του Ντίσελντορφ και δεν αναμένεται να αποκατασταθεί πριν από την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Το αρμόδιο Κέντρο διαβεβαίωσε ωστόσο ότι δεν επηρεάζεται η ασφάλεια των πτήσεων οι οποίες εκτελούνται.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο