Συνεδριάζει σήμερα το EuroWorking Group για την προστασία της πρώτης κατοικίας

25/03/2019 | 11:00

Τα… βλέμματα είναι στραμμένα στη σημερινή συνεδρίαση της 25 Μαρτίου του EuroWorking Group. Λίγο πριν από το Eurogroup της 5ης Απριλίου, θα συζητηθεί το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης αναμένεται να παρουσιάσει τη ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση και η οποία όπως έχει διαμηνυθεί, θα ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή, εκτός απροόπτου την ερχόμενη εβδομάδα.

Στόχος είναι να αρθούν οι ενστάσεις των θεσμών και να ανάψει και το… πράσινο φως για τη δόση του 1 δισ. ευρώ από τις επιστροφές των ελληνικών ομολόγων.

Παράλληλα, στο τελικό στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο θα κατατεθεί τον Απρίλιο, και στο οποίο θα περιλαμβάνεται η ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές προς τα Ταμεία. Εντός του Απριλίου έρχεται και η αναστολή της διάταξης για το ηλικιακό όριο στις συντάξεις χηρείας.

Πηγή: enikonomia.gr

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου