Α΄ Κατηγορία: «Χ»ρυσός βαθμός για το Ζαβλάνι/Αίας στο 95΄

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 3-1 του Πανμοβριακού Ριόλου και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ισοπαλία ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τη Νίκη Τραγανού, μειώνοντας έτσι την διαφορά στον έναν βαθμό και δύο αντίστοιχα. Φυσικά, με αυτό το τρίποντο οι “μελανόλευκοι” προσπέρασαν τον σημερινό τους αντίπαλο στον βαθμολογικό πίνακα, αφήνοντας τον πίσω δύο πόντους.

Στα αγωνιστικά, ο Παναιγιάλειος μπήκε αγχωμένος στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα μέχρι το 30΄του ματς να μην μπορεί να γίνει απειλητικός για την εστία του Ζήγκου. Ωστόσο, μετά το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι άρχισαν να γίνονται πιο πιεστικοί.

Ο Κούντικ μάλιστα ήταν αυτός που έκανε το πρώτο σουτ, στο 33΄της αναμέτρησης. Η πίεση των “μελανόλευκων” εν τέλει καρποφόρησε στο 40΄, όταν ο Κοτσόκολος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο του Πανμοβριακού για το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα (43΄), ο Σκούτας έκανε δύο τα τέρματα του Παναιγιαλείου , βάζοντας τους Αιγιώτες σε ξεκάθαρο ρόλο… “οδηγού” στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, το άγχος για τη νίκη, που είχαν οι γηπεδούχοι, έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο, Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς και τελικά το πέτυχαν με την προβολή του Αγγελή, έπειτα από ασταθή απόκρουση του Κοντογεώργου, στο 63΄ της αναμέτρησης. Μάλιστα, η Πατρινή ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 73΄για να κάνει το 2-2, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με ωραία επέμβαση δήλωσε… “παρών” . Μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού δεν υπήρχαν κάποιες μεγάλες φάσεις, αφού το παιχνίδι πήγε πιο πολύ στη δύναμη και το πάθος.

Πάντως, πριν ολοκληρωθούν και οι καθυστερήσεις, ο Κοτσόκολος φρόντισε να διώξει μια και καλή το άγχος, αφού με όμορφη προσωπική ενέργεια έκανε, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, το 3-1, βάζοντας… το κερασάκι στην τούρτα.Με αυτό το τρίποντο και σε συνάρτηση με την ισοπαλία, όπως προείπαμε, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τη Νίκη Τραγανού, ο Παναιγιάλειος συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή, με αυτή όμως να περνάει από τον Πύργο και το ματς με τον Πανηλειακό.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές, αφού ο Αποστολόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Παναιγιάλειος (Α. Σπυρόπουλος): Κοντογεώργος, Γραμματίκας, Μαλισσόβας, Λούγκος, Παπασπηλιόπουλος, Κοτσόκολος, Πανάρετος (54΄λ.τ Σπυρόπουλος), Τζανουλίνος, Φουρτάδο, Κούντικ(77΄Κουτόπουλος), Σκούτας(90+1΄Μπακατσέλος).

Πανμοβριακός Ριόλου: Ζήγκος, Αγγελής, Σοφιανός(90΄Σπανός), Χαλκιόπουλος (85΄Μπάκας), Νιφορόπουλος Παν., Κοκκίνης, Νιφορόπουλος Γρ., Παναγάκης (60΄Σδρόλιας), Χριστόπουλος (45΄Κονιδάς), Αποστολόπουλος, Πυρρής.

Πηγή: aigioallsports.gr