Παίκτης του μήνα στην Ελβετία 17χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής

23/03/2019 | 17:58

Ο Λεωνίδας Στεργίου σε ηλικία 16 ετών, 11 μηνών και 3 ημερών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σεν Γκάλεν σε ματς κόντρα στη Ζυρίχη, όντας ο νεότερος παίκτης του ελβετικού πρωταθλήματος.

Από την ημέρα που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, όχι μόνο καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα της Σεν Γκάλεν καταγράφοντας έξι συνεχόμενες εμφανίσεις ως βασικός, αλλά έφτασε στο σημείο να ψηφιστεί ως «παίκτης του μήνα» στην Ελβετία, δείγμα του σπάνιου ταλέντου του.

Ο 17χρονος Στεργίου (γεννημένος στις 3 Μαρτίου 2002), έχει Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα, ενώ αγωνίζεται ως στόπερ τόσο στη Σεν Γκάλεν όσο και στην Εθνική Ελβετίας U17. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του έσπευσε να του προσφέρει συμβόλαιο υπογράφοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στην Ελβετία κάνουν λόγο για ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της χώρας. Μια περίπτωση με την οποία θα πρέπει να ασχοληθεί η ΕΠΟ προτού χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πηγή: gazzetta.gr

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης