Στρέιζαντ για τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον: Δεν τους σκότωσε η κακοποίηση...

ΔΉΛΩΣΗ ΣΟΚ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στις σοκαριστικές αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον.

Η Στρέιζαντ, σε συνέντευξη στους Times δήλωσε μεν ότι πιστεύει απόλυτα τους Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ, οι οποίοι στο ντοκιμαντέρ αποκάλυψαν ότι τους είχε κακοποιήσει ο Τζάκσον όταν ήταν παιδιά. Ομως, σοκάρει το σχόλιό της ότι αυτή η κακοποίηση δεν τους... σκότωσε, επισημαίνει ότι τα θύματα του «βασιλιά» της ποπ ήταν ενθουσιασμένα που βρίσκονταν στη «Neverland» και κατηγορεί τους γονείς τους.

«Οι σεξουαλικές ανάγκες του ήταν αυτές που ήταν, είτε από την παιδική ηλικία που έζησε, είτε από το DNA που είχε», είπε η Στρέιζαντ για τον Μάικλ Τζάκσον. «Μπορείς να πεις “κακοποίησε”, αλλά αυτά τα παιδιά- όπως τα ακούσατε να λένε- ήταν ενθουσιασμένα που βρίσκονταν εκεί. Αμφότεροι παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά, οπότε αυτό δεν τους σκότωσε», ήταν το σοκαριστικό σχόλιό της για τους Ρόμπσον και Σέιφτσακ.

Οταν την ρώτησαν αν είναι θυμωμένη με τον Τζάκσον, απάντησε: «Είναι ένας συνδυασμός συναισθημάτων. Νιώθω άσχημα για τα παιδιά. Νιώθω άσχημα για εκείνον. Κατηγορώ, υποθέτω, τους γονείς που επέτρεψαν να κοιμηθούν τα παιδιά τους μαζί του. Γιατί χρειαζόταν ο Μάικλ αυτά τα μικρά παιδιά, ντυμένα όπως εκείνος στα σόου, να χορεύουν;», διερωτήθηκε.

Οι Ρόμπσον και Σέιφτσακ είπαν στο ντοκιμαντέρ ότι ο Μάικλ Τζάκσον τους κακοποιούσε από τα 10 τους και 7 τους αντίστοιχα, αφού τους προσκάλεσε με τις οικογένειές τους στη Neverland. Οι μητέρες των δυο, Στέφανι Σέιφτσακ και Τζόι Ρόμπσον επίσης εμφανίστηκαν στο ντοκιμαντέρ. Η πρώτη δήλωσε ότι απέτυχε να προστατεύσει τον γιο της και η δεύτερη ότι μετάνιωσε που άφησε το παιδί της με τον Τζάκσον στην Neverland.