Ετσι θα είναι το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Και ενώ το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι αναμένεται πλέον από μέρα σε μέρα, όλοι στη Βρετανία αδημονούν να μάθουν πώς θα μοιάζει. 

Και την απάντηση την έδωσε φυσικά μια εφαρμογή που διαφημίζει ότι βάζοντας τις φωτογραφίες των δύο γονιών (εν προκειμένω της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι), μπορεί με ακρίβεια να σου δείξει πώς θα είναι το μωρό τους. 

Και η Sun το έκανε! 

Πάντως, αν κάποιος αποδεχθεί ότι η εφαρμογή είναι πράγματι ακριβείας, τότε το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θα είναι λίγο... τρομακτικό. 

Και αυτό γιατί γιατί παρουσίασε ένα κοριτσάκι με τα μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια της Μέγκαν Μαρκλ αλλά με το χαμόγελο και τα λεπτά χείλη του πρίγκιπα Χάρι και ένα αγοράκι, το οποίο είχε τα κόκκινα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι, το ανοιχτό του δέρμα και τα μαύρα μάτια της Μέγκαν Μαρκλ. 

Οπως λέει και η The Sun καλύτερα να περιμένουμε να δούμε το μωρό live. Αλλωστε δεν έμεινε και πολύς καιρός, καθώς η δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Απρίλιο. Το πού θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ παραμένει ακόμη άγνωστο, καθώς έχουν ακουστεί πολλά. Από το ότι θα γεννήσει στο σπίτι της στο Frogmore House στο ότι θα γεννήσει εκεί που γέννησε και η Κέιτ Μίντλετον.