Σάλος με Σουάρεζ – Φόρεσε βερμούδα σε τζαμί – ΦΩΤΟ

22/03/2019 | 11:22

Για ασέβεια σε ιερό χώρο κατηγορείται από τους μουσουλμάνους ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Ντένις Σουάρεζ.

Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο Σουάρεζ να φοράει βερμούδα μέσα σε τζαμί του Κουβέιτ.

Ο Σουάρεζ, βρίσκεται για διακοπές στο Κουβέιτ με την φίλη του Nadia Aviles και επισκέφθηκε το τζαμί κατόπιν ειδικής άδειας που δίδεται σε μη μουσουλμάνους.

Η άσεμνη περιβολή του Σουάρεζ πυροδότησε πολλές αντιδράσεις ανάμεσα στους μουσουλμάνους φαν του ποδοσφαιριστή, που όπως λένε δεν έδειξε τον πρέποντα σεβασμό στον ιερό χώρο που επισκέφθηκε.

“Όταν επισκέπτεσαι ένα τζαμί, θα πρέπει να καλύπτεις τα πόδια σου”, ήταν το σχόλιο ενός μουσουλμάνου που καυτηρίασε την εμφάνιση του Σουάρεζ.

634875_bb9872812c-9408f4587b96a3e5.jpg

634875_1724c79246-886f58564b334ef0.jpg

Πηγή: RT

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ