Νίκος Παπαδημάτος: Να συσπειρώσουμε δυνάμεις για να αλλάξουν νοοτροπίες

Στη συσπείρωση δυνάμεων με στόχο να αλλάξουν νοοτροπίες που έρχονται από το παρελθόν επενδύει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Παπαδημάτος. Η λειτουργία εκλογικού κέντρου, περιοδείες στις γειτονιές και η ολοκλήρωση της εκπόνησης του προγράμματος είναι οι επόμενες κινήσεις του.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» έχει υιοθετήσει συνειδητά έναν ενωτικό πολιτικό λόγο, κρίνοντας ότι οι πολίτες επιθυμούν τη συνένωση των υγιών κομματιών της κοινωνίας προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πάτρα.

Το επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου έχει καταλήξει στο χώρο που θα στεγάσει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Αγίου Ανδρέου), στο οποίο οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα της επαφής με το Ν. Παπαδημάτο και τα μέλη του ψηφοδελτίου. Επειδή, όμως, ο υποψήφιος δήμαρχος δεν αρέσκεται στη στασιμότητα ήδη έχει προετοιμάσει τις επόμενες ενέργειές του. Εντός των προσεχών ημερών θα γίνει η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση υποψηφίων δημοτικών, διαμερισματικών και τοπικών συμβούλων που θα έχει το χαρακτήρα της αλληλοενημέρωσης και φυσικά της γνωριμίας μεταξύ των μελών της παράταξης.
Στέλεχος του συνδυασμού σχολίαζε χθες στην «Π» ότι παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον πολιτών που θέλουν να μετέχουν στο ψηφοδέλτιο. «Διαπιστώνουμε με ικανοποίηση ότι η προσέλευσή τους είναι αυθόρμητη και συνεχής» μας είπε ο ίδιος στενός συνεργάτης του υποψηφίου δημάρχου.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι περιοδείες του Ν. Παπαδημάτου και των υποψηφίων του στις γειτονιές της Πάτρας. Στόχος του ίδιου και του επιτελείου του είναι οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για τις σημαντικές υποθέσεις της Πάτρας να γίνουν κτιμα όλων των Πατρινών που θέλουν κάτι καλύτερο για τον τόπο τους. Η σύνταξη του προγράμματος του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεισφέρουν σε αυτό πολλά από τα μέλη της νεοσύστατης δημοτικής παράταξης.

Συνεργάτες του Ν. Παπαδημάτου εστιάζουν την αξιολόγησή τους για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο σκέλος της προεκλογικής ετοιμασίας ακριβώς σε αυτή την πτυχή:«Εγιναν πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα» μας είπαν. Αυτό δεν σημαίνει για τους ίδιους ότι πρέπει να εφησυχάζουν. Αντιθέτως, ανεβάζουν στροφές καθημερινά και ετοιμάζονται για την κρίσιμη εκλογική μάχη του Μαΐου με τον στόχο να έχει προσδιοριστεί από τον υποψήφιο δήμαρχο στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Π» («Θα είμαστε στο Β' γύρο»).
Στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Ανδρέα Μαζαράκη. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ θα επισκεφθεί την κομματική οργάνωση (12:00) όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα κομματικά στελέχη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΠΗΓΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαβάστε επίσης