Πάτρα: Αύριο "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών"

στο Πάνθεον

Η παιδική παράσταση «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα παρουσιαστεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στο θέατρο Πάνθεον στην Πάτρα, στις 11.30 και στις 17.30 το απόγευμα.

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το καλοκαίρι με τον Λύκο & τα 7 Κατσικάκια & την 1η σεζόν του φετινού χειμώνα με τον Μάγο του Οζ & την Χιονάτη με τους 7 Νάνους σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του.

Έρχεται για 9ο συνεχή χειμώνα στην πόλη της Πάτρας & θα παρουσιάσει το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Λίγα λόγια για το έργο

Ο βασιλιάς των ζώων έχει μεγαλώσει πια και ψάχνει τον διάδοχό του. Έτσι στέλνει κάλεσμα σε όλα τα ζώα της ζούγκλας να μαζευτούν στην οδό Λεόντων. Ο Ελέφαντας, η Ζέβρα, η ρινόκερος, η τίγρης, το ελάφι κι η μαϊμού καλούνται μέσα από διάφορες δοκιμασίες να αποδείξουν στον βασιλιά πως είναι άξιοι διάδοχοι του θρόνου. Τι θα γίνει όμως όταν οι υποψήφιοι θα έρθουν αντιμέτωποι;

Θα αγωνιστούν σύμφωνα με τους κανόνες; Θα τηρήσουν το ευ αγωνίζεσθε; Θα προσφέρουν την βοήθειά τους όποτε χρειαστεί; Θα επιδείξουν τις αρετές που πρέπει να έχει ένας βασιλιάς; Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος βασιλιάς; Το σίγουρο είναι πως η ζούγκλα δεν μπορεί να μείνει χωρίς βασιλιά...Η συνέχεια επί σκηνής!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ.

Κείμενο - Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνογραφία : ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ

Κοστούμια : ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

Σχεδιασμός Φωτισμών : ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές : ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ

Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Ζωγραφική : ΜΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια : 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών).

Κρατήσεις - Πληροφορίες: 6974797109.

Προπώληση: 8€

Ταμείο Θεάτρου: 10 €

*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

Προπώληση: Θέατρο Πάνθεον - τηλ 2610 325778.

Viva.gr