Ο βραβευμένος με «Χορν» ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος παίζει σε μία καθηλωτική παράσταση

Ο Τζόρντι που δάσκαλος σε ομάδα κολύμβησης παίδων αγκαλιάζει και δίνει ένα φιλί σε ένα αγοράκι που κλαίει γιατί φοβάται το νερό και δε θέλει να κολυμπήσει χωρίς σωσίβιο.

Μία τρυφερή κίνηση ενθάρρυνσης ενός καλού δασκάλου ή μία απρεπής κίνηση με υποβόσκουσα σεξουαλική πρόθεση;

Αυτη είναι η «Αρχή του Αρχιμήδη» στην οποία πρωταγωνιστεί ο τιμημένος με βραβείο «Χορν» ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος και παρουσιάζεται στο skrow.theater.

Ενα φιλί δάσκαλου σε παιδί. Μια κίνηση που ίσως αποκαλύπτει περισσότερα πράγματα για τον παρατηρητή από ότι για τον δράστη. Ποιος είναι αυτός που κοιτάει; Από ποια οπτική;

Μια κίνηση που θα αποτελέσει αφορμή μιας αλληλουχίας εκρηκτικών συζητήσεων και καταστάσεων για να έρθουν στην επιφάνεια καχυποψίες, προκαταλήψεις και φόβοι.

«Η Αρχή του Αρχιμήδη» παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Ένα σύγχρονο ισπανικό έργο ενός καταξιωμένου ισπανού συγγραφέα Ζουσέπ Μαρία Μιρό που θα μας φέρει αντιμέτωπους με ένα αριστοτεχνικά απλό δίλημμα. Το μόνο που μένει είναι να πάρουμε θέση…(ή και όχι).

Συγγραφέας: Ζουζέπ Μαρία Μιρό
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου

Παίζουν: Σεραφείμ Ράδης, Γιάννης Σοφολόγης, Μιχάλης Συριόπουλος, Μαρία Φιλίνη

H Αρχή του Αρχιμήδη του Ζουζέπ Μαρία Μιρό* σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, *Winner of Premi Born de Teatre Award 2011

Κάθε Παρασκευή,Σάββατο & Κυριακή στις 21:00
Διάρκεια: 100 λεπτά
Εισιτήριο: 12 ευρώ γενική είσοδος, 10  φοιτητικό, μειωμένο, ομαδικό (για κρατήσεις άνω των 10 ατόμων), 8  ανέργων/ΑΜΕΑ
Αρχελάου 5, Παγκράτι, Τηλέφωνο και ώρες κρατήσεων: 210 7235 842 (ώρες 11:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. - 20:30 μ.μ.)

iefimerida

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ