Η Τζέσικα Σίμπσον γέννησε μωρό 4,9 κιλών

Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον, την κόρη της Μπίρντι Μέι Τζόνσον.

Η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγός της Έρικ Τζόνσον γιόρτασαν την άφιξη της μικρής κόρης τους αργά το βράδυ της Τρίτης στο Λος Άντζελες.

Μοιράζοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους στο Instagram, η Τζέσικα Σίμπσον έγραψε: «Η Μπίρντι Μέι Τζόνσον. 3.19.19. 4,9 κιλά». Στην φωτογραφία φαίνεται η μεγάλη της κόρη Μάξγουελ να κρατά το χέρι της μικρής της αδερφής.

Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον 5χρονο Ας.

Η 38χρονη Τζέσικα Σίμπσον δεν είχε πάντως μια εύκολη εγκυμοσύνη. Τον περασμένο μήνα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του υπερβολικά πρησμένου ποδιού της, ζητώντας από τους οπαδούς της συμβουλές ή γιατροσόφια για να γίνει καλά.

Λίγο αργότερα, ανάρτησε μια άλλη φωτογραφία, όπου αποκάλυψε πως μια επίσκεψη στην τουαλέτα αποδείχθηκε δραματική, όταν προσπάθησε να καθίσει λίγο πιο άνετα στο κάθισμα της λεκάνης.

«Προειδοποίηση... Μην στηρίζετε την πλάτη σας στο πίσω μέρος της λεκάνης όταν είστε έγκυος» έγραψε η 38χρονη τραγουδίστρια στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία της που την δείχνει να κρατά το σπασμένο κάλυμμα της λεκάνης.