Προφυλακίστηκε ο «αρχηγός» του κυκλώματος μαστροπείας

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας που εξαρθρώθηκε από τις αρχές. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν εξανάγκασε, ούτε εκβίασε νεαρές κοπέλες να έχουν ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή. Προσπαθώντας να αντικρούσει το αδίκημα της σωματεμπορίας ο 48χρονος φωτογράφος φέρεται να υποστήριξε ότι όλες οι κοπέλες γνώριζαν τον… «σκοπό» της εργασίας τους.

«Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους», φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ακόμη ότι το αδίκημα που τέλεσε ήταν η μαστροπεία από τη στιγμή που …βοηθούσε τις κοπέλες μέσω του site για να εκδίδονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «αρχηγός» του κυκλώματος φέρεται να είπε στην απολογία του:

«Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως «θύματα» δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι, στον τομέα τόσο της φωτογράφησης όσο και στην πραγματοποίηση στην συνέχεια ερωτικών ραντεβού.»

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τις παροχές. Ενδεικτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των κατηγορουμένων.

Μεταξύ των γυναικών που εκδίδονταν ήταν και μία 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία όμως, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη.

«Η ανήλικη εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία, έδωσε κατάθεση στην οποία περιγράφει ότι ¨ξεγέλασε» τον φερόμενο ως αρχηγό ότι είχε συμπληρώσει τα 18 στις 15 Δεκεμβρίου του 2018. Είπε ψέματα. Η φωτογράφισή της έγινε τον Ιανουάριο όταν κατά τα λεγόμενά της δεν ήταν ανήλικη. Δε θα μπορούσε να το ξέρει ο κατηγορούμενος» δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αντώνης Παπαδόγιαννης.

Από τους συνολικά 14 κατηγορουμένους οι 10 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ στην υπόθεση κατηγορούνται άλλα 11 άτομα που δεν έχουν συλληφθεί.

naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης