Μπαράζ συλλήψεων και εξιχνιάσεων κλοπών και διαρρήξεων σε Αγρίνιο, Παναιτώλιο και Παλιάμπελα Βόνιτσας

Μπαράζ συλλήψεων για διάφορα αδικήματα του ποινικού κώδικα καθώς και εξιχνιάσεις κλοπών και διαρρήξεων, καταγράφει το δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Ειδικότερα, συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην περιοχή του ΔΑΚ Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 20χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα τσιγαριλίκι καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.

Στα Παλιάμπελα Βόνιτσας, συνελήφθη το πρωί, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, ένας 59χρονος καθώς στο πλαίσιο έρευνας της οικίας του, βρέθηκαν σε βιβλιοθήκη και κατασχέθηκαν, πολεμικά φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί για τα περαιτέρω στον Εισαγγελέα Λευκάδας.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, συνελήφθη πρωινές ώρες, από αστυνομικούς, μία γυναίκα 43 ετών καθώς κουβαλούσε στην τσάντα της ένα σπρέι πιπεριού το οποίο κατασχέθηκε. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί αρμοδίως στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

Από την Ασφάλεια Αγρινίου, εξιχνιάστηκαν, τρεις περιπτώσεις κλοπών, σε δύο οικίες και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στην πρώτη περίπτωση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 38χρονου, ο οποίος στις 23 Δεκεμβρίου 2014 εισήλθε σε οικία στο Αγρίνιο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 6οο ευρώ, χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 150 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 39χρονου, ο οποίος στις 22 Δεκεμβρίου 2014 εισήλθε σε οικία στο Παναιτώλιο και αφαίρεσε χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας.

Τέλος, η Ασφάλεια ταυτοποίησε και τα στοιχεία ενός 16χρονου, ο οποίος στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 είχε παραβιάσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Αγρίνιο, αφαιρώντας έναν φορητό υπολογιστή.

sinidisi.gr

Και στις τρεις περιπτώσεις οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπή οι οποίες θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Αγρινίου.