Ευχαριστήριο Νίκου Τζανάκου για τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παρουσίαση του βιβλίου του

πάτρα

Ευχαριστήριο Νίκου Τζανάκου για την αθρόα προσέλευση στην παρουσίαση του βιβλίου του για τον Νικολάι Ράικο:

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω θερμά καθέναν και καθεμία ξεχωριστά που χθες βράδυ έδωσαν συγκινητικό “παρών” σε μια εκδήλωση που το θέμα της, πιστεύω, είναι πέρα και έξω από κάθε πρόσκαιρη διαφορετικότητά μας ως προς το … πώς μπορούμε να φτιάξουμε την ιδεατή Πάτρα.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον απλό κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο του “Royal”, τα παιδιά των Ρώσων στην Πάτρα ,που μας γοήτευσαν με το χορευτικό ταπεραμέντο τους, τα μέλη του Συλλόγου Ρώσων “ΣΟΓΙΟΥΖ”, την Ρωσική Πρεσβεία και τον Γραμματέα της Fedor Kalaydov, αλλά και προσωπικά τον Ρώσο Πρέσβη στην Ελλάδα. Τους σημαντικούς ομιλητές Ανδρέα Καράβολα, τ. Δήμαρχο Πατρέων, Νίκο Τσούκαλη, πρώην Βουλευτή και Ευγενία Πιερρή π. Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς και την συντονίστρια της βραδιάς Αμαλία Δημητροπούλου, Πτυχιούχο Ελληνικού Πολιτισμού. Ακόμη, τον Πατρινό επιχειρηματία Χρήστο Λαλιώτη για την ευγενική προσφορά του χώρου, τον Αλέξη Γκλαβά, καθώς και την Διονυσία Σουλελέ και τα παιδιά της σχολής της “Dancesport Hall” για το όμορφο βαλς.

 

Θέλω όμως να απευθύνω ένα “ευχαριστώ” και σε όσους συνυποψηφίους μου Δημάρχους Πατρέων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μου που μοναδικό σκοπό είχε:

 

Να ακολουθήσουμε την ανάγκη της κοινωνίας για προσωπικές υπερβάσεις που επιτρέπουν το κτίσιμο μιας Πάτρας η οποία θα είναι αντάξια του μεγαλείου το οποίο αντανακλά η ιστορία της!

 

Ο Νικολάι Ράικο, πρωταγωνιστής του βιβλίου μου, βοήθησε στη γέννηση της νέας Πάτρας που μεγαλούργησε, μόνο και μόνο για … ένα μετάλλιο ανδρείας.

 

Ας μιμηθούμε, λοιπόν, όσους αγωνίστηκαν για την πόλη μας με ΟΡΑΜΑ !