Πάτρα: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνουν οι Οργανώσεις του ΝΑΡ

"Η σύγχρονη κομμουνιστική Αριστερά στη νέα φάση. Σφήνα ανατροπής των ευρωμνημονίων, των πολεμικών κινδύνων, του αντιδραστικού διπολισμού."

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση  διοργανώνουν οι Οργανώσεις Πάτρας του ΝΑΡ την Τετάρτη 27 Μάρτη, στις  7 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης με θέμα: 

"Η σύγχρονη κομμουνιστική Αριστερά στη νέα φάση. Σφήνα ανατροπής των ευρωμνημονίων, των πολεμικών κινδύνων, του αντιδραστικού διπολισμού."

Στον καπιταλισμό της σήψης και της βαρβαρότητας δείχνει πιο αναγκαία από ποτέ η αναζήτηση, με συνολικό τρόπο, δρόμων ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης μέσα απο μια σύγχρονη κομμουνιστική επαναστατική στρατηγική. Η συμβολή του ΝΑΡ για την κομμουνιστική Απελευθέρωση μέσα απο την Προγραμματική Διακήρυξη επιδιώκει να συμβάλλει σε αυτή την υπόθεση και να ανοίξει τον διάλογο με πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού , λαικού και νεολαιίστικου κινήματος πάνω στις προγραμματικές επεξεργασίας για ένα σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα του 21ου αιώνα. Διαδικασία η οποία διαπερνά και την παρέμβαση της αντικαπιταλιστικής-κομμουνιστικής αριστεράς μπροστά στις κρίσιμες πολιτικές μάχες του επόμενου διαστήματος.

Επιδίωξη είναι η συζήτηση με όλο το δυναμικό και τους αγωνιστές για μια μάχιμη παρέμβαση μιας σύγχρονης κομμουνιστικής αριστεράς στο πολιτικό πεδίο, στους αγώνες και το κίνημα, αλλά και τα στρατηγικού χαρακτήρα βήματα της συγκρότησης της πρωτοπορίας σε όλα τα επίπεδα, με την ανάπτυξη πρωτοβουλιών για το σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα. 

Στην εκδήλωση  θα μιλήσουν οι:

-Μαρία Μπικάκη, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ

-Χρήστος Κοσίνας, μέλος του ΚΣ της νΚΑ