Πάτρα: Θέατρο αυτοσχεδιασμού σήμερα στο act

στις 21.00 μμ

Η ImproVIBE έρχεται στην Πάτρα για μία και μόνο παράσταση Improv Comedy Theater! Πιο συγκεκριμένα, η ImproVIBE είναι η πρώτη σχολή αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Theater της Ελλάδας και στα 7 χρόνια λειτουργίας της προσφέρει πλήρη εκπαίδευση και παραστάσεις αυτοσχεδιασμού στην Αθήνα, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Θα έρθει στην Πάτρα στο θέατρο act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου σήμερα  Πέμπτη στις 21.30 το βράδυ.

Το Improv Comedy Theater είναι η θεατρική τέχνη του να δημιουργείς ένα ολόκληρο θεατρικό έργο επί σκηνής, χωρίς τίποτα προσχεδιασμένο! Ο θίασος ανεβαίνει στη σκηνή και δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χαρακτήρες, δεν υπάρχει δικλείδα ασφαλείας.

Κάθε στιγμή ανακαλύπτουμε τί είναι αυτό που μόλις συνέβη! Ρίσκο, αυθορμητισμός, φαντασία και συνεργασία συντελούν σε μια συναρπαστική παράσταση που γεννιέται και πεθαίνει την ίδια βραδιά! Σε ένα θεατρικό έργο όπου τα πάντα είναι δυνατά, θα γελάσετε με την ψυχή σας και θα δείτε τους ηθοποιούς να ζωντανεύουν έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά στα μάτια σας!

Ο Παναγιώτης Δελαβίνιας, ο Μενέλαος Πρόκος και ο μουσικός τους ο Θάνος Παπαχρήστου θα ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου act στην Πάτρα, αυτή την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 21.30 για μία και μόνο παράσταση και υπόσχονται πολλές εκπλήξεις!

Εισιτήρια: 8 ευρώ

Πληροφορίες : 2610272037 & 6936122263

E-mail κρατήσεων: [email protected]