Τραγωδία στο Ν. Κόσμο:«Θέλω το μπαμπά μου» φώναζε το παιδί - ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες φρίκης

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Νέο Κόσμο που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν μία γυναίκα πέταξε την 4χρονη κόρη της από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και στην συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό

Το αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην συμβολή των οδών Προκοπίου Κατζαντώνη και Ποριώτη, στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στις 4.30 το απόγευμα η 44χρονη Κ.Τ. πέταξε πρώτα το τετράχρονο κοριτσάκι της Ε.Σ., από τον πέμπτο όροφο και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό την ώρα που ο πατέρας του παιδιού και σύζυγος της τραγικής αυτόχειρος, που είχε βγει από το σπίτι, επέστρεφε στο διαμέρισμα και αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα. 

Κάποιοι γείτοντες αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της γυναίκας και προσπάθησαν να την μεταπείσουν, εις μάτην ωστόσο. Οπως αναφέρουν μιλώντας στο iefimerida.gr γείτονες, είδαν την γυναίκα να στέκεται στην άκρη του μπαλκονιού και της φώναξαν «τι κάνεις εκεί;».

Αδιευκρίνιστα είναι ακόμη τα κίνητρα της γυναίκας. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες περιοίκων, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι το κοριτσάκι της έπασχε από προβλήματα υγείας που έσπρωξαν την μητέρα στο «απονεννοημένο».

Η 44χρονη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση. Το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και γίνονται προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς.

Οπως αναφέρουν οι συγκλονισμένοι γείτονες, η πτώση του παιδιού ανακόπηκε από τα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.

 iefimerida.gr