Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Σπυράκο – Το πρόβλημα υγείας του τραγουδίστη

19/03/2019 | 19:18

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Σπύρος Σπυράκος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso. Ο γνωστός τραγουδιστής για τον λόγο αυτό έχει μάλιστα αποτραβηχτεί τους τελευταίους μήνες από τα φώτα της δημοσιότητας.
Όλα άρχισαν πριν από οκτώ μήνες από κάτι απλό. Ένα σπυράκι στο πόδι του τραγουδιστή που διαρκώς μεγάλωνε. Ο Σπύρος Σπυράκος επισκέφτηκε γιατρό, ο οποίος ωστόσο τον καθησύχασε. Ο καιρός όμως περνούσε και το μικρό εξόγκωμα συνέχιζε να τον ενοχλεί. 

Ο τραγουδιστής τυχαία έπιασε σε κάποια εκδήλωσε συζήτηση με κάποιον άλλο γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να τον επισκεφτεί για εξετάσεις.
Οι συγκεκριμένες εξετάσεις έδειξαν ωστόσο κάτι και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επέμβαση όπου αφαιρέθηκε το σπυράκι από το πόδι του καλλιτέχνη και το δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα καλά νέα, όπως διαβάζουμε, σταμάτησαν εκεί, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν κακοήθεια. 

Παράλληλα οι γιατροί ενημέρωσαν τον Σπύρο Σπυράκο πως είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του.
Ο Σπύρος Σπυράκος άρχισε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει ως σήμερα. Οι εξελίξεις όπως γράφει η εφημερίδα είναι ιδιαίτερα καλές και τα αποτελέσματα δείχνουν πως ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό το πρόβλημα θα αποτελεί παρελθόν.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας