Δύσκολες ώρες για την Έφη Θώδη - Τι συμβαίνει με τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη καθώς η μητέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας πρόκειται να μείνει στον “δρόμο”.

Ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας κάνει έξωση στην 79χρονη, η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Η μητέρα της τραγουδίστριας σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ, ζει με οξυγόνο και ο ιδιοκτήτης έκοψε το ρεύμα και το νερό, εκβιάζοντας την ηλικιωμένη γυναίκα να φύγει όσο πιο γρήγορα από το σπίτι, ενώ πλήρωνε κανονικά τα ενοίκια. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να νοικιάσει σε κάποιον άλλον το διαμέρισμα.

Η αδελφή της Έφης Θώδη, μιλώντας στην εφημερίδα, δήλωσε: “Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου εδώ και πέντε χρόνια πληρώνει κανονικά τα ενοίκια κάθε μήνα. Ξαφνικά της ήρθε εξώδικο από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ζητά όλοι οι ένοικοι να φύγουμε από τα σπίτια άμεσα. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε το ρεύμα και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί να ζήσει” και πρόσθεσε:

“Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει προβλήματα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει. Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση. Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πέθανε στον δρόμο σαν σκυλί”.

Πηγή πληροφοριών: ΜΠΑΜ

Διαβάστε επίσης