Ο Νίκος Μοίραλης υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου κατέρχεται ο Νίκος Μοίραλης, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω στους συμπολίτες μας την συμμετοχή μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πατρέων με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!» με επικεφαλής τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο. 

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ως πτυχιούχος οικονομολόγος εκλέχθηκα μέλος της συνέλευσης αντιπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας του περιφερειακού τμήματος Δυτικής Ελλάδος.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στο χώρο εστίασης κι είμαι συνιδιοκτήτης του καταστήματος «Σουρωτήρι» στο κέντρο της πόλης μας στην οδό Κολοκοτρώνη.

Ο κυρίαρχος λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια είναι το γεγονός ότι πείστηκα για το εγχείρημα της αναβάθμισης της πόλης μας σε πραγματική ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ξανά. Άνθρωποι με διαφορετικές καταβολές αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις κομματικές τους αναφορές και βάζουν ως πρωταρχικό κριτήριο την αγάπη τους για τη Πάτρα. 

Μαζί θα αλλάξουμε τη πόλη μας και θα δώσουμε τη μάχη στη πρώτη γραμμή του αγώνα ώστε όλοι οι νέοι της πόλης μας να μπορούν να εργάζονται και να επιχειρούν στη Πάτρα κι όχι να αναγκάζονται να μεταναστεύουν σε άλλες πολιτείες.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΟΙΡΑΛΗΣ Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας στο χώρο εστίασης

Διαβάστε επίσης