''Ανυπόμονο'' μωρό γεννήθηκε μέσα σε ασθενοφόρο - ΦΩΤΟ

"Ανυπόμονο" ήταν ένα μωρό στην κοιλιά της μητέρας του και γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, την ώρα που μετέφερε την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα αυτοκίνητο κορνάρει συνεχόμενα σε διερχόμενο ασθενοφόρο, σε κεντρικό δρόμο των Αθηνών.

Οι διασώστες κατάλαβαν ότι χρειάζονταν τη βοήθεια τους και σταμάτησαν. Είδαν την επίτοκη και αμέσως την μετέφεραν στο ασθενοφόρο .

Ο τοκετός όμως είχε ήδη αρχίσει…

Ο ένας εκ των διασωστών περιγράφει με συγκίνηση τα όσα ακολούθησαν μέσα στο ασθενοφόρο.

«Οι μεγάλες χαρές των Διασωστών.. Ένα αυτοκίνητο μας κορνάρει συνεχόμενα.. Σταματάμε και βλέπουμε στο πίσω κάθισμα μια γυναίκα μικρή σχετικά σε ηλικία.. επίτοκη… Την ρωτάμε το πρώτο?… Μας λέει ναι.. Ηρεμούμε με τον συνάδελφο το πρώτο παιδί σπάνια βγαίνει γρήγορα.. Την βάζουμε στο ασθενοφόρο.. Εξετάζω.. Κοιτάζω τον Γιώργο του λέω… Το βγάζουμε Γιώργη.. Δε προλαβαίνουμε νοσοκομείο.. φάνηκε η κεφαλή του λίγο… Αμέσως εφαρμογή όλης της εκπαίδευσης μας..προσωπικά επειδή ήταν η τέταρτη μου γέννα ήμουν πολύ ήρεμος.. Αλλά και ο Γιώργος το δεύτερο του το ίδιο ατάραχος σχεδόν.. Σε λίγο το αέναο θαύμα της ζωής! Το πιο ωραίο κλάμα..αυτό μιας νέας ψυχής που έρχεται στο Φως!.. Αμέσως πάλι το μωράκι τοποθέτηση στο στήθος της.. Να ακούει την καρδιά της μητέρας να ηρεμήσει… Κόβουμε το λώρο.. Αυτός ο Αγόραρος ροδαλός, όμορφος, ήσυχος στην αγκάλη την ζεστή της μάνας!… Και η μάνα ένα βαθύ βλέμμα σε μας στιγμιαίο ευγνωμοσύνης.. Και ένα ευχαριστώ αληθινό… Καλώς μας ήλθες Αντρούλι μας.. Υγεία και τύχη αγαθή ψυχή μας!…. Υ. Σ. Η ίδια η μητέρα μας επέτρεψε να βγάλουμε την φωτογραφία του στο μαιευτήριο.. Ενώ την πρώτη φωτογραφία μας την έβγαλε και μας την έδωσε η γιαγιά του μπέμπη που συνόδευε..»

Πηγή: cretapost.gr