ΣΚΕΑΝΑ - Κατέβασε "ρολά" - Μεγάλη η συμμετοχή στο σημερινό "λουκέτο" διαμαρτυρίας - Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου - Στο πλευρό των Πατρινών επιχειρηματιών, επαγγελματίες από όλους τους χώρους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κλειστά τα κατάστημα εστίασης και αναψυχής

Μεγάλη η συμμετοχή στην Πάτρα, στην κινητοποίηση του ΣΚΕΑΝΑ. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ενημερωτική εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου. Δίπλα στους επιχειρηματίες εστίασης, πολλοί Πατρινοί επαγγελματίες απ όλους τους κλάδους. 

---------------------

Ρολά για 24 ώρες κατεβάζουν σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που προκήρυξε ο Σύλλογος Καταστημάτων Ετίασης και Αναψυχής Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ). Στο μεταξύ, πραγματοποιούν συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την ώρα στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

Κοντά στους καταστηματάρχες εστίασης, Πατρινοί από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. 

Στη σημερινή κινητοποίηση εκτιμάται πως μετέχουν περισσότερα από 1.000 καταστήματα, ενώ συμμετοχή δήλωσαν και πολλές επιχειρήσεις στην Κάτω Αχαΐα και την Αιγιάλεια.

 

 Μεταξύ των αιτημάτων των καταστηματαρχών είναι μονοψήφιο ΦΠΑ, μείωση του μη μισθολογικού κόστους κλπ. Σύνθημα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής 

Ο φωτογραφικός φακός του tempo24.news, κατέγραψε εικόνες σε κεντρικά σημεία της με την πλειοψηφία των καταστημάτων να είνια κλειστά, αν και εντοπίστηκαν και επιχειρήσεις που λειτουργούν κανονικά (κυρίως εκτός κέντρου). Για ευνόητους λόγους στις φωτογραφίες δεν περιλαμβάνονται τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Στην κινητοποίηση μετέχουν και οι δύο μεγάλες αλυσίδες καφέ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ