Πάτρα: "Το Ταξίδεμα" μέχρι τις 14 Απριλίου

στο "Μηχανουργείο"

Η εταιρεία τεχνών ΣκηνοΔράστες θα παρουσιάσει το σύγχρονο θεατρικό έργο, με τίτλο «Το Ταξίδεμα» στον πολυχώρο πολιτισμού Μηχανουργείο, στην οδό Ευμήλου πίσω από το ναό του Αγ. Ανδρέου, έως και τις 14/4/2019.

Οι παραστάσεις θα είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30 και κάθε Κυριακή στις 20.30.

ΚΕΙΜΕΝΟ: Σεβαστιάνα Κουτρουμπάνου & Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα, Κωνσταντινάκος Τριαντάφυλλος, Ροντογιάννης Δημήτρης, Κιμιοπούλου Γεωργία και Σιδέρης Γιάννης.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κεραμίδα Έφη

ΚΙΝΗΣΗ: Λυμπεράτος Νίκος

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Οικονομίδης Θεόδωρος

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: Αναστασόπουλος Ιωάννης

ΣΚΗΝΙΚΑ: Σκηνοδράστες.

Γενική είσοδος 10 ευρώ- μειωμένο 8 ευρώ ( άνεργοι, μαθητές, σπουδαστές, ομάδες)

Κρατήσεις θέσεων στα τηλ: 6972 350743 & 6989 791559.

Η εταιρεία τεχνών, «Σκηνοδράστες» είναι ένα νέο καλλιτεχνικό κύτταρο στο χώρο του θεάτρου και του πολιτισμού γενικότερα. Στοχεύει όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, να φέρει κοντά ανθρώπους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, που επιθυμούν να δημιουργήσουν και να συνεισφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του στην πολιτιστική καλλιέργεια.

Μέσα από την μελέτη και την εμβάθυνση πάνω στην παγκόσμια δραματουργία, αλλά και υποστηρίζοντας νέους δημιουργούς, φιλοδοξεί να παράγει πολιτιστικό υλικό που θα προσφέρει στο ευρύ κοινό. Παράλληλα έχει σκοπό μέσα απο επιμορφωτικά σεμινάρια και άλλες δράσεις να καταφέρει την καλλιτεχνική ανταλλαγή και δημιουργία και σε άλλες μορφές τέχνης, που συνορεύουν και αγγίζουν το θέατρο.

Με βασική αρχή το ότι ο πολιτισμός είναι ένας δρόμος που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να προβληματιστούν, να γνωρίσουν καινούργια πράγματα και να κοινωνικοποιηθούν πραγματικά, οι «Σκηνοδράστες», μπαίνουν στο στίβο της θεατρικής και πολιτιστικής δράσης αρχικά στην πόλη όπου εδρεύουν, την Πάτρα, με όραμα να μεγαλώσουν και να ταξιδέψουν και εκτός των συνόρων της πόλης.

*Η πρώτη δημιουργία της εταιρείας είναι το θεατρικό έργο, «Το ταξίδεμα», το οποίο θα ανέβει στη σκηνή του πολυχώρου «Μηχανουργείο», από την Παρασκευή 22 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου 2019.