Θα τα πούμε στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων! Το νέο στέκι των Πατρινών που αθλούνται και κάνουν τη βόλτα τους στον ανανεωμένο χώρο!

ΓΕΜΙΖΕΙ ... ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ!

Είναι αναμφίβολα το νέο στέκι των Πατρινών και πολύ το χαίρονται! Από νωρίς τα απογεύματα ο χώρος του πάρκου της Ακτής Δυμαίων θυμίζει ... πόλη εξωτερικού, καθώς τα μονοπάτια του δίπλα από τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, γεμίζουν με φόρμες και αθλητικά παπούτσια!

Πατρινοί που επιλέγουν να αθληθούν, άλλαξαν στέκι και όλοι τρέχουν πια στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων. Αλλά και επαγγελματίες αθλητές, ηλικιωμένοι που θέλουν να περπατήσουν με ασφάλεια, ακόμη περισσότερο και μικρά παιδιά με ποδήλατα και σκέιτ. Όλες οι "φυλές" της πόλης συναντιούνται σε αυτόν τον υπέροχο χώρο που μέχρι πριν από λίγους μήνες, θύμιζε χαβούζα!

Πριν από λίγες μέρες το πάρκο φωτίστηκε κιόλας.

Η εικόνα με τους Πατρινούς να χαίρονται την περατζάδα του δίπλα στη θάλασσα, δεν μένει απαρατήρητη από τους διερχόμενους στην εθνική που είχαν συνηθίσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα της πόλης, με μια υποβαθμισμένη παραλιακή ζώνη. Ο δήμος Πατρέων, άλλαξε την εικόνα αυτή. Μένει τώρα οι πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του δήμου για καθαρούς κοινόχρηστους χώρους. 

Ένας ακόμη χώρος αναψυχής, στο πρώην έλος της Αγυιάς θα είναι σύντομα έτοιμος με πρωτοβουλία του δήμου Πατρέων. 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ