«Ας ξεκινήσει το πάρτι» -Σοκαριστικό βίντεο από το μακελειό στη Ν. Ζηλανδία

15/03/2019 | 19:15

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο διάρκειας 17 λεπτών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν άνδρα να εισβάλει σε ένα τζαμί και να σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του, στο μακελειό της Νέας Ζηλανδίας.

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, ένας 28χρονος Αυστραλός με το όνομα Μπρέντον Τάραντ είναι ο μακελάρης (ένας εκ των δραστών) της Νέας Ζηλανδίας που σκόρπισε τον θάνατο σε δύο τεμένη της πόλης Κράιστσερτ. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 49 νεκροί και 48 τραυματίες από τις δύο επιθέσεις στα δύο τζαμιά.

Δείτε ότι έγινε σε βίντεο από την επίθεση:

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»