Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι φεύγουν από το σπίτι της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Μακριά και αγαπημένοι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, φεύγοντας από το Ανάκτορο του Κένσινγκτον όπου διέμεναν μαζί με τον τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονταν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον εκτός από την κατοικία και το προσωπικό, μετά τον γάμο τους τον περασμένο Μάιο. Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε τώρα να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την άνοιξη.

«Ο δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017», αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Πάντως τα Ανάκτορα εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια.

Η Μέγκαν είναι έγκυος στον 8ο μήνα και προβλέπεται ότι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.

Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν από το τέλος του 2018 ότι υπήρξε μια ρήξη και μια αποξένωση μεταξύ των δυο ζευγαριών, παρότι δεν υπάρχει δημόσια ένδειξη κάποιας διαμάχης. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν, με τον Χάρι και την Μέγκαν να λειτουργούν αυτόνομα. Οι φήμες θέλουν τον δούκα και τη δούκισσα το Σάσεξ να επιθυμούν την μετακόμισή τους διότι έχουν τσακωθεί με τον δούκα και την δούκισσα του Κέμπριτζ. «Η Κέιτ και η Μέγκαν έχουν δύο πολύ διαφορετικές ζωές και αυτό είναι πιθανό να γίνει ακόμη πιο έντονο με την πάροδο του χρόνου» είχε αναφέρει πηγή.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε παραδεχθεί πως έχουν διαφωνίες μεταξύ τους, λέγοντας: «Ω, ναι!». Αλλά ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε να προσθέσει πως επρόκειτο για «υγιείς διαφωνίες». Με αυτόν τον τρόπο επιχείρησε να βάλει τέλος στις όποιες φήμες, χωρίς να τα πολυκαταφέρνει. 

Στις αρχές της εβδομάδας, οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.

Το Frogmore Cottage, ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Γουίνδσορ, είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Εκεί το ζευγάρι παρέθεσε μεγάλη δεξίωση το βράδυ μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Γουίνδσορ.