Νίκος Παππάς: Οι δημοσκοπήσεις υποτιμούν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία - ΒΙΝΤΕΟ

τι ειπε για την κυβερνητικη πολιτικη

O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική υπογράμμισε ότι «η στρατηγική που εφαρμόσαμε, φέρνει αποτελέσματα ώστε την επόμενη τετραετία να ρίξουμε την ανεργία στο 7-8%. Έχει ξεπεραστεί κάθε προσδοκία»

«Μετά την έξοδο από τα μνημόνια αποκρυσταλλώνονται δύο στρατηγικές για τη χώρα. Είτε θα επανέλθουμε στις πολιτικές που μας κατέστρεψαν, είτε στις πολιτικές που διευρύνουν την κοινωνική προστασία και αυξάνουν τη διαφάνεια στον δημόσιο βίο», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε ότι «από τη μία βρίσκεται η στρατηγική της δίκαιης ανάπτυξης και από την άλλη η προοπτική ενός νέου μνημονίου του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Παράλληλα, ο Ν.Παππάς αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική υπογράμμισε ότι «η στρατηγική που εφαρμόσαμε, φέρνει αποτελέσματα ώστε την επόμενη τετραετία να ρίξουμε την ανεργία στο 7-8%. Έχει ξεπεραστεί κάθε προσδοκία».

Αναφερόμενος στη ΝΔ ο υπουργός Ψηφιακής είπε ότι: "Στη ΝΔ έχει κυριαρχήσει ένα κράμα δεξιάς και ακροδεξιάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τη δημοκρατία χωρίς αστερίσκους καταδικάζοντας τη βία και παίρνοντας αποστάσεις από αυτή».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές» υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε ότι «η αντιπολίτευση αναγκάζεται να κατεβάσει τον πήχη των προσδοκιών, προσπαθώντας να προετοιμάσει τον κόσμο της για ένα ενδεχόμενο ασύμβατο με αυτό που διαμορφώνεται τον τελευταίο καιρό από την ίδια. Οι δημοσκοπήσεις υποτιμούν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία».

«Η δεξιά και ακροδεξιά στην Ευρώπη θέλει η Ελλάδα να υφίσταται, ως χώρα υποδοχής, όλη την πίεση του προσφυγικού» πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ σχετικά με τις εθνικές εκλογές επανέλαβε ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας «και θα τις κερδίσουμε και αυτές».

Όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υπογράμμισε ότι «για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια έχουμε άδειες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν καταβάλει τα χρήματα που οφείλουν.»

Δείτε τι είπε ο Νίκος Παππάς:

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΥΓΗ

Διαβάστε επίσης