Πάτρα: Οι συμμαθήτριές της αποχαιρετούν την Πένυ, την Πρόεδρό τους - Μια συγκινητική ανάρτηση!

Με μια φωτογραφία που τα χαμόγελα περισσεύουν οι συμμαθήτριες της Πένυ Σακοβέλη της πατρινής εκπαιδευτικού , υπεύθυνης περιβαλλοντικής  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που "έφυγε" σήμερα μετά απο σκληρή μάχη με τον καρκίνο, την αποχαιρετούν.

"Καλό ταξίδι αγαπημένη μας συμμαθήτρια....καλό ταξίδι Πρόεδρε....ησουν μια αγωνίστρια......", έγραψαν πάνω από φωτογραφία σε παλαιότερη συνάντησή τους.

Μερικά από τα μηνύματα ανέφεραν: 

Ursula Provizionatou: Πάντα μας μάζευε και ήμασταν χαρούμενες όπως σε αυτή την φωτογραφία τώρα θα μας μαζέψει για το τελευταίο αντίο και όλες μας θα προσευχηθούμε να έχει καλό παράδεισο Καλό κουράγιο στα αγαπημένα της παιδιά και στους γονείς της ´´´.

Eleni Theodosi: Καλό ταξίδι αγάπημενη μου συμμαθητρια!!! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και στη σκεψη μου!!

Maria Tsouni: Καλό ταξίδι αγαπημένη μου συμμαθήτρια.!!!!!
Evi Valvi: Καλό ταξίδι αγαπημένη μου συμμαθήτρια!! Θα σε θυμάμαι πάντα όπως σε γνώρισα στα σχολικά μας χρόνια, χαρούμενη και λαμπερή, εκπληκτική μαθήτρια . Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά, στους γονείς της και σε όσους της κράτησαν το χέρι στις δύσκολες ώρες της.

Xara Economou: Καλό ταξίδι αγαπημένη μας συμμαθήτρια....καλό ταξίδι Πρόεδρε....ησουν μια αγωνίστρια......

Eleni Marinaki: Ας αναπαυθεί η ψυχούλα της. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της & στους γονείς της.
Όσο για ´σενα Χαρουλα, δεν έχω λόγια. Με περίσσεια αγάπη & φροντίδα, προσπαθουσες να είσαι παρούσα, στις δύσκολες ώρες της.
Να είσαι καλά!
Να τη θυμόμαστε με αγάπη.

Διαβάστε επίσης