ΣΚΕΑΝΑ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων

Συνάντηση ατζέντας πραγματοποίησε χθες το Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ με τον δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και τον  αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Παναγιώτη Μελά .

Ο ΣΚΕΑΝΑ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Στέργιου Σπύρο, τον αντιπρόεδρο κ. Γιατρά Τάσο , τον ταμία κ. Κολλιόπουλο  Γιώργο, το μέλος του Δ.Σ. κα  Λέκκα Μαρία  και τον τομεάρχη τουρισμού κ. Σακκή Κώστα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΣΚΕΑΝΑ για το έργο της δημοτικής αρχής και για το σχεδιασμό της για το μέλλον της πόλης.

Από τον ΣΚΕΑΝΑ κατατέθηκε η φιλοσοφία, τα πεπραγμένα και το όραμα της τωρινής διοίκησης. Συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την εστίαση, τα οικονομικά, το καρναβάλι και το κλείσιμο καταστημάτων(18/3). Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις αναπτυξιακές δράσεις του ΣΚΕΑΝΑ και την ατζέντα του «Visit Patras» από τον κ. Σακκή.

Υπήρξε μεγάλη διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης και από τις δύο πλευρές.

Η εστίαση στην Πάτρα βρίσκεται στην δυσκολότερη περίοδό της, όμως δείχνει «καθαρό πρόσωπο», είναι περισσότερο από ποτέ ενωμένη, τις ανοίγονται όλες οι “πόρτες", έχει δυνατή φωνή και μπορεί πλέον να διεκδικεί και να διαχειρίζεται το μέλλον της. 

Διαβάστε επίσης