Πάτρα: "Κινδυνεύουν τα παιδιά μας, βάλτε φανάρι" φωνάζουν οι γονείς στα Τσουκαλέικα- Καμιά απάντηση ακόμη από τους αρμοδίους ! ΦΩΤΟ

ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ

Καμιά απάντηση δεν έχει δοθεί από τους αρμοδίους στην έκκληση των γονέων στα Τσουκαλέϊκα ,για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη , καθώς αναγκάζονται να διασχίζουν την παλαιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου, μαζί με τα παιδιά τους, ενώ διέρχονται με ταχύτητα αυτοκίνητα!

Συγκεκριμένα στην περιοχή λειτουργεί Παιδικός Σταθμός , Νηπιαγωγείο και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, όπου καθημερινά φιλοξενούνται δεκάδες παιδιά.  Ωστόσο η διαγραμμισμένη διάβαση που υπάρχει βρίσκεται λίγο πριν από στροφή , με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να μην έχουν ικανό οπτικό πεδίο, ενώ και η σχετική σήμανση συνήθως είναι καλυμμένη από κλαδιά δένδρου!

Οι γονείς ζητούν τοποθέτηση παλλόμενου φαναριού, ώστε έγκαιρα οι οδηγοί για να ανακόπτουν ταχύτητα, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος  παραμονεύει καθημερινά!

«Κινδυνεύουμε κάθε στιγμή. Αναγκαζόμαστε να αφήνουμε τα αυτοκίνητά μας πάνω στο δρόμο και να περνούμε απέναντι με τα παιδιά μας για να τα πάμε στο σχολείο, κάνοντας κυριολεκτικά το σταυρό μας να μην βρεθεί διερχόμενο όχημα όταν διασχίζουμε το δρόμο», ανέφεραν γονείς στο tempo24. Ζητώντας την άμεση τοποθέτηση φαναριού πριν συμβεί ατύχημα!

 

Διαβάστε επίσης