Νότης Σφακιανάκης - Πάολα: Ο μεγάλος καβγάς και η αιτία της αποχώρησης από το σχήμα!

Χαμό έχει προκαλέσει η είδηση πως η Πάολα αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, δυο μόλις εβδομάδες πριν το τέλος των επιτυχημένων εμφανίσεων τους.

Η Πάολα έκανε γνωστή την είδηση της αποχώρησής της, γράφοντας στο Instagram: «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του... Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!».

Όσο για το τι οδήγησε την Πάολα να αποχωρήσει από το σχήμα; Όπως είπε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είναι γνωστό πως στο καμαρίνι της Πάολας μόλις τελειώνει το πρόγραμμα στήνεται πάντα ένα μεγάλο πάρτι που κάποιες φορές κρατάει μέχρι το μεσημέρι!

Το καμαρίνι της Πάολας είναι ωστόσο δίπλα σε αυτό του Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής πολλές φορές κοιμόταν στο καμαρίνι του και δεν γύριζε στο σπίτι του. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε στείλει μάλιστα συνεργάτες του, ζητώντας από την Πάολα να σταματήσει η μουσική γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Την τρίτη φορά που έγινε αυτό πήγε η ίδια η Πάολα στον Νότη Σφακιανάκη και τον ρώτησε γιατί δεν πηγαίνει ο ίδιος να της το πει και ότι θα έπρεπε να το συζητήσουν.

«Εκεί ακολούθησε μια σύγκρουση ανάμεσά τους. Μπορώ να σας πω ότι ακούστηκαν χυδαία πράγματα σε όλο το μαγαζί. Ο Νότης Σφακιανάκης έβριζε χυδαία την Πάολα και εκείνη απάντησε. Έτσι χθες η Πάολα δεν συνέχισε τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη. Βγήκε με το ζόρι την Παρασκευή η Πάολα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε επίσης